Фінансовий стан більшості українських родин погіршився за поточний рік — соцопитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансовий стан більшості українських родин погіршився за поточний рік — соцопитування

Особисті фінанси
3623
Протягом поточного року українці відчули значне зростання цін, а також погіршення свого фінансового стану.
Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного центром “Социс”.
Так, 94,6% опитаних зазначили, що впродовж поточного року відчули зростання цін. І лише для 3,5% українців зростання цін не було помітним.
Крім того, 64,3% українців відзначили, що за цей рік фінансовий стан їхніх родин погіршився. Для 29,3% опитаних не відбулося жодних змін у фінансовому стані родини і для 4% – фінансова ситуація покращилася.
Водночас, українці вважають неефективними дії влади для вирішення економічних проблем. Так, 46,7% опитаних заявили, що президент та уряд не здатні знайти ефективні рішення для подолання економічних проблем. 41,6% – вважають дії президента та уряду у вирішені економічних проблем лише частково ефективними. 4,3% опитаних зазначили, що вважають дії президента та уряду ефективними.
Також більшість українців переконані, що питання встановлення комунальних тарифів мають вирішувати президент та уряд. 62,3% – вважають, що президент та уряд мають відповідати за визначення комунальних тарифів, а 28% українців назвали відповідальними за це місцеву владу.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас