Apple представила бездротові навушники з Apple W1 і шумопоглинання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple представила бездротові навушники з Apple W1 і шумопоглинання

Технології&Авто
886
Apple офіційно анонсувала нову серію своїх популярних Bluetooth-навушників Beats Studio3 з шумозаглушенням, які були розроблені у співпраці з британським модним брендом A-COLD-WALL і дизайнером Семюелем Россом (Samuel Ross).
З технічної точки зору навушники не повинні відрізнятися від інших навушників Beats Studio3, які доступні в різних кольорах з 2017 року. Новий варіант отримав сірий колір з білими цяточками. У новий колір пофарбовані навіть амбушюри, тільки внутрішня частина наголов’я має бежевий колір.
Ці навушники забезпечують відмінну якість звуку завдяки технології Pure Active Noise Canceling, яка блокує зовнішній шум і використовує калібрування звуку в реальному часі для збереження чіткості і діапазону.
Apple представила бездротові навушники з Apple W1 і шумопоглинання
На відміну від Beats Studio Buds, навушники Studio3 Wireless використовують однокристальну систему Apple W1 для простого налаштування і підключення, а також пропонують до 22 годин автономної роботи з включеним шумозаглушенням Pure ANC. Завдяки технології Fast Fuel ці навушники можна заряджати протягом 10 хвилин для 3 годин роботи.
Apple представила бездротові навушники з Apple W1 і шумопоглинання
Ця обмежена версія Studio3 wireless пропонується за 350 доларів.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас