Samsung Galaxy Watch 5 можуть отримати сонячну батарею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung Galaxy Watch 5 можуть отримати сонячну батарею

Технології&Авто
477
Компанія Samsung випускає розумні годинники з 2013 року. Найсвіжішими новинками зараз є Galaxy Watch 4 і Galaxy Watch 4 Classic. І компанія продовжує вести роботу в цьому напрямку.
Новий патент в царині розумних годинників був отриманий Samsung в управлінні США з патентів і товарних знаків (USPTO) і описує «електронний пристрій, що містить сонячні елементи кількох типів».
В патенті описані Samsung Galaxy Watch з ремінцем, в який вбудовані сонячні панелі з двох сторін корпусу годинника. Такі годинники зможуть заряджати свій акумулятор від сонця. Розміщення сонячних елементів з обох сторін корпусу годинника дозволяє зібрати достатню кількість сонячного світла, незалежно від того, як саме надітий годинник.
Samsung Galaxy Watch 5 можуть отримати сонячну батарею
Корейський виробник описує застосування різних типів сонячних елементів, які можуть забезпечити відносно високу ефективність.
Як зазначає LetsGoDigital, такий годинник може вийти під назвою Galaxy Watch 5 або Galaxy Watch Solar, але ніякої конкретики поки нема. Такі бренди, як Garmin і Casio, вже показали, що подібні рішення можливі. Це дозволяє сподіватися на відносно швидкий випуск таких годинників Samsung.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас