Apple уточнила особливості роботи дисплея iPhone 13 Pro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple уточнила особливості роботи дисплея iPhone 13 Pro

Технології&Авто
839
iPhone 13 Pro і Pro Max обзавелися дисплеями з частотою оновлення 120 Гц — але як з’ясувалося, скористатися їх перевагами не так просто. На сайті Apple з’явилася документація з поясненням, які саме додатки підтримують фішку нових флагманів.
Як стверджує компанія, розблокувати підтримку режиму адаптивної частоти оновлення ProMotion повинні самі розробники мобільного софту за допомогою змін у файлі .plist. Їм достатньо додати один ключ, щоб зняти обмеження кадрової частоти з роботи додатків при їх запуску на топових версіях iPhone.
При цьому Apple відзначає, що за замовчуванням 120-герцевий режим доступний і без оновлення коду, але лише в разі внесення змін самими розробниками може бути гарантована нативна підтримка підвищеної частоти.
Крім того, вендор пообіцяв найближчим часом випустити нову версію iOS 15, в якій буде виправлений баг движка Core Animation. Через нього деякі додатки зіткнулися з істотним падінням продуктивності. Майбутній апдейт повинен позитивно вплинути на роботу «постраждалих» програм та ігор, але дату виходу прошивки Apple поки не розкриває.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас