«Велике будівництво» на Закарпатті: КПП уздовж угорського кордону з'єднає оновлена траса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Велике будівництво» на Закарпатті: КПП уздовж угорського кордону з'єднає оновлена траса

Казна та Політика
385
Уздовж українсько-угорського кордону в Закарпатській області незабаром завершиться ремонт на дорозі державного значення М-25 КПП «Соломонове» — Велика Добронь — Яноші з під’їздом до КПП «Косино».
Роботи на об’єкті виконуються цілодобово, повідомляє Перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький у Facebook та публікує відео дорожньо-відновлювальних робіт.
На дорозі М-25 відновлюється прикордонна ділянка протяжністю 39 км. Через перенасиченість ґрунтів вологою під час робіт підряднику довелося вилучити близько 10 тисяч кубометрів вологого ґрунту і замінити його новим. Одночасно на дорозі було обладнане водовідведення.
Також на об’єкті були укріплені узбіччя, влаштовані нові автобусні зупинки і металеве бар’єрне огородження. На відрізку разом з ремонтом дороги проходить також реконструкція шести малих мостів і шляхопроводу. Після закінчення ремонту дорожникам залишиться нанести нову розмітку і встановити дорожні знаки.
Всього в Закарпатській області за програмою «Велике будівництво» в 2021 році буде відновлено 80 км прикордонних доріг.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом 2021−2022 років у рамках «Великого будівництва» Володимира Зеленського в Україні планується відновити в цілому 600 км доріг, що ведуть до прикордонних контрольно-пропускних пунктів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас