Віддалена робота: 5 гарячих пропозицій на ринку праці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віддалена робота: 5 гарячих пропозицій на ринку праці

Особисті фінанси
4044
Віддалена робота залишається в тренді. Finance.ua, як портал, що стежить за ринком праці, дізнався від сайту robota.ua про вакансії, в яких роботодавці залишають вибір за працівником – працювати в офісі чи віддалено.
В нашому телеграм-каналі Finance_ukr читайте більше порад та лайфхаків щодо пошуку роботи. Підписуйтесь і завжди будьте напоготові!
Remote Creative Writer у BetterMe. Портрет ідеального кандидата: досвід роботи копірайтером (або пов’язана посада); носій англійської мови або володіння англійською; відмінні навички письма, редагування та коректури (англійська та російська мови); сильні дослідницькі навички; творча особистість.
Гарантується відсутність бюрократії, повна свобода приймати рішення та досягати блискучих результатів.
Support Team Member в Uvoteam. Розглядаються кандидати, які проживають у Києві. Серед вимог: вільне володіння англійською мовою, увага до деталей, відповідальність; високорозвинені міжособистісні та комунікативні навички; навички управління часом, багатозадачність; комп’ютерна грамотність (Gmail, Google Docs, інтернет-браузери, продукти Microsoft Office тощо); гнучкість: можливість працювати вранці/вдень/вночі.
Пропонується: медичне страхування; дружня домашня атмосфера з гнучким змінним графіком роботи: ранок (6.00-15.00), день (15.00-22.00), ніч (22.00-06.00); компенсація таксі (ранкова та нічна зміни); зручні режими роботи: повністю віддалений, офісний (Київ) або змішаний.
Агент з бронювання квитків Turkish Аirlines. Побажання до кандидатів: вільне володіння англійською мовою (не нижче Intermediate); хороший рівень володіння ПК; орієнтація на клієнта, готовність допомагати; особисті якості: посидючість, здатність до навчання, стресостійкість, оптимізм.
Гарантується: гнучкий (плаваючий) графік; неповний робочий день; можливість працювати в нічні зміни; погодинна оплата праці + щомісячний бонус; робота в дружному молодому колективі; навчання та тренінги коштом компанії.
Дизайнер корпусних меблів в Idesthome. Розглядаються кандидати, які мають досвід роботи з індивідуальним замовленням меблів; які знають матеріали та меблеву фурнітуру; націлені на досягнення результату; ініціативні, креативні, товариські, чесні та порядні; в яких грамотна мова, вміють спілкуватися з клієнтами; володіють програмою Pro100, інші – вітаються; вміють вести переговори, виявляти потреби клієнта, працювати з запереченнями та закривати угоди.
Кандидатам, які пройдуть відбір, компанія пропонує: гідний заробіток (обговорюється на співбесіді); кар’єрний ріст; своєчасну і стабільну оплату; роботу в колективі професіоналів; офіційне оформлення; графік: гнучкий, віддалено.
Контент-мейкер в Ingainer. Необхідні hard skills: високий рівень письмової англійської (не нижче B2); уміння робити грамотний переклад з англійської на російську; уміння користуватися сервісами: Google Sheets, Canva, Adobe Photoshop. Буде плюсом: досвід створення простих gif-мемів, міні-відеороликів.
Умови та графік: компанія навчає нових співробітників (3 дні інтро); робота віддалено; можливість поєднувати роботу з навчанням; 5 днів на тиждень з 10.00 до 18.00, full time; зарплата – від 12 000 грн і вище; молодий і дружний колектив.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас