В Україну масово везуть контрабанду Apple: митники виявили нову партію на 1 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україну масово везуть контрабанду Apple: митники виявили нову партію на 1 млн грн

Кримінал
753
У Львівській області митники вилучили гаджети Apple та іншу техніку на суму понад 1 млн грн. Водій мікроавтобуса при перетині кордону не задекларував техніку, сховавши її в сумці. Про це повідомляє прес-центр Державної митної служби.
«Для перетину кордону чоловік вибрав смугу „зелений коридор“, чим засвідчив відсутність товарів, що підлягають оподаткуванню та письмовому декларуванню. Однак під час огляду митники виявили в салоні мікроавтобуса нову техніку Apple та інших виробників», — розповіли у відомстві.
В одній з сумок було 14 смартфонів IPhone, 7 годинників Apple Watch, 32 планшети IPad, 3 стилуси Apple Pencil, 4 пари навушників AirPods, дві ігрові приставки Nintendo, мобільний телефон Redmi, диск-накопичувач Samsung і дві камери GoPro. Сумку, за словами водія, він перевозив на прохання знайомих.
За даним фактом складено протокол, незабаром справу буде направлено до суду. Товари вилучено.
Нагадаємо, минулого тижня в «Борисполі» знайшли контрабанду на $ 100 тис. Бортпровідники однієї з українських авіакомпаній намагалися незаконно ввезти в країну велику партію Apple.
До цього митники виявили ввезення контрабандних «айфонів» та іншої техніки на близько 17,5 млн грн. Гаджети ховали серед б/у автозапчастин.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас