Директора одного із департаментів Криворізької міської ради викрили в розтраті близько мільйона бюджетних коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Директора одного із департаментів Криворізької міської ради викрили в розтраті близько мільйона бюджетних коштів

Кримінал
176
Близько мільйона бюджетних коштів розтрачено службовою особою Криворізької міської ради.
Про це повідомляє пресслужба ДФС.
“Співробітники ГСУ ФР ДФС України, за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора, викрили директора одного із Департаментів Криворізької міської ради в зловживанні службовим становищем”, – сказано в повідомленні.
Податкова міліція встановила, що службовою особою структурного підрозділу Криворізької міської ради, упродовж лютого-березня 2020 року, на території міста Кривий Ріг вчинено розтрату майна в особливо великих розмірах, а саме коштів бюджету міста Кривий Ріг у сумі 785 545 грн.
Керівник згаданого Департаменту забезпечив перерахування коштів на підставі акту приймання наданих послуг одній з компаній, яка виконувала роботи з ремонту вулиць, при тому що роботи були виконані не в повному обсязі.
Директору Департаменту вручено повідомлення про підозр за ст. 191 ККУ. Тривають подальші слідчі дії з метою притягнення до відповідальності всіх причетних та встановлення загальної суми збитків.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас