Google представила нові функції Android для всіх користувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google представила нові функції Android для всіх користувачів

Технології&Авто
3096
Напередодні релізу Android 12 Google представила кілька нових функцій, які будуть доступні і користувачам інших версій мобільної ОС. Їх інтеграцію в усі підтримувані пристрої компанія пообіцяла виконати найближчим часом.
Одним з найбільш яскравих нововведень стане можливість використовувати смартфон в якості пульта дистанційного керування телевізорами на Android, що істотно спростить введення тексту і навігацію.
Крім того, в налаштуваннях ОС з’явиться перемикач Project Activate — за допомогою цієї функції можна буде управляти смартфоном за допомогою міміки і рухів очей.
Голосовий асистент Google Assistant «вивчить» команди, які спростять взаємодію користувача зі штатними додатками на кшталт «Нагадувань». А для платформи Android Auto компанія представила новий додаток GameSnacks, завдяки якому можна буде запускати ігри на екрані головного пристрою, коли автомобіль припаркований. Для цієї версії ОС також оновиться популярний додаток – навігатор Waze.
Крім того, Google пообіцяла, що незабаром папки з можливістю блокування на рівні системи перестануть бути ексклюзивом серії смартфонів Pixel. Отримає нововведення і екранна клавіатура Gboard. У їх числі – поділ буфера обміну і швидкий доступ до скріншотів.
У функції Nearby Share незабаром з’явиться можливість відправки контенту на будь-які пристрої, а не тільки ті, що можуть виявляти гаджет відправника. Нарешті, найближчим часом в Android з’явиться штатна функція Heads Up, яка буде періодично нагадувати користувачу про необхідність бути уважнішими під час використання смартфона під час руху.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас