Microsoft представила флагманський гібридний ноутбук (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft представила флагманський гібридний ноутбук (фото, відео)

Технології&Авто
495
У середу, 22 вересня, відбулася презентація Microsoft, присвячена апаратним продуктам софтверного гіганта. Однією з новинок став флагманський ноутбук Surface Laptop Studio, який компанія називає наступником потужних гібридних ноутбуків Surface Book.
Microsoft відмовилася від використання знімного дисплея на користь шарнірного кріплення екрана, яке дозволяє перетворити пристрій на планшет, що в компанії і називають «режим Studio».
Найпомітнішою і найбільш очевидною зміною можна вважати появу шарнірного механізму, який дозволяє використовувати ноутбук в трьох режимах. У режимі ноутбука новинка перетворюється на повноцінний портативний комп’ютер з клавіатурою і тачпадом з тактильним зворотним зв’язком. Сценічний режим дозволяє висунути дисплей під кутом вперед, що може виявитися корисним під час ігор, потокової передачі відео або при проведенні презентації. У сценічному режимі клавіатура закрита дисплеєм. Відповідно в студійному режимі пристрій трансформується в планшет.
Новинка може похвалитися 14,4-дюймовим дисплеєм PixelSense з роздільною здатністю 2400 × 1600 пікселів, частотою оновлення до 120 Гц, а також підтримкою сенсорного управління і технологій Dolby Vision. Крім того, взаємодіяти з ноутбуком можна за допомогою нового стилуса Surface Slim Pen 2.
Microsoft представила флагманський гібридний ноутбук (фото, відео)
Що стосується продуктивності, то Surface Laptop Studio буде поставлятися з чотириядерними процесорами Intel Core i5 і Core i7 11-го покоління. Моделі з процесорами Core i5 будуть пропонувати графічні прискорювачі Intel Iris Xe, тоді як моделі з чіпами Core i7 будуть поставлятися з відеокартами NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti з 4 Гбайт відеопам’яті. Будуть доступні версії з 16 або 32 Гбайт оперативної пам’яті, а також зі знімним SSD ємністю до 2 Тбайт.
Ноутбук Surface Laptop Studio отримав пару інтерфейсів USB 4 з Thunderbolt 4, а також стандартний роз’єм Surface Connect для зарядки і 3,5-міліметровий роз’єм для підключення гарнітури або навушників. Підтримка Thunderbolt означає, що до ноутбука можна підключити кілька 4K-моніторів, високошвидкісний зовнішній накопичувач або відеокарту в спеціальному корпусі, за рахунок чого можна перетворити ноутбук на повноцінний ігровий комп’ютер.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас