BMW відмовляється випускати електромобілі з великим запасом ходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW відмовляється випускати електромобілі з великим запасом ходу

Технології&Авто
7260
Компанія BMW вважає, що її електромобілі не потребують подальшого збільшення запасу ходу на одному заряді батареї. Швидкий розвиток інфраструктури зарядних станцій робить це завдання зайвим.
Електрокари продовжують завойовувати світ і, так само як у випадку зі звичайними автомобілями, покупці хочуть отримати за свої гроші якомога більше “фішок” при купівлі нової машини.
Втім, компанія BMW не збирається збільшувати запас ходу своїх електромобілів. Про це заявив керівник проекту BMW i4 Девід Ферруфіно в інтерв’ю австралійській пресі.
“Тисяча кілометрів – це не та мета, яку ми ставимо перед нашими повністю електромобілями”, – зазначив менеджер. За його словами, в повсякденній експлуатації цілком достатньо 600 кілометрів автономного ходу для електромобілів і 100 кілометрів – для гібридів, що підключаються.
Ферруфіно також додав, що цей діапазон залежить ще й від сегменту, до якого належить модель. Наприклад, для чисто міського електрокара BMW i3 показник 600 кілометрів запасу ходу є зайвим.
Зазначимо, що електромобіль BMW i4 2022 модельного року може проїхати на одному заряді батареї до 590 км. При підключенні до пристрою швидкої зарядки постійного струму потужністю 200 кВт ємність акумуляторів може бути заповнена з 10 до 80 відсотків за 31 хвилину.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас