Apple випустила watchOS 8 з функцією контролю якості сну, новими циферблатами й іншими особливостями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple випустила watchOS 8 з функцією контролю якості сну, новими циферблатами й іншими особливостями

Технології&Авто
352
Цього тижня Apple розпочала розповсюдження iOS 15, iPadOS 15 та watchOS 8. Власники смарт-годинників компанії після встановлення оновлення отримають доступ до низки нових функцій для спілкування, активності та контролю стану здоров’я.
WatchOS 8 несе з собою низку оновлень для людей, які ведуть активний спосіб життя і регулярно займаються спортом або йогою. У додатку «тренування» з’явилися два нові режими для занять тай-чі та пілатесом. Їзда на велосипеді тепер розпізнається автоматично, після чого пристрій запропонує користувачеві перейти в додаток «тренування», щоб дати старт початку заняття.
Показники під час велосипедних тренувань фіксуються більш детально, зупинки під час руху відзначаються автоматично. Після завершення тренування додаток в аудіоформаті повідомить про прогрес через динамік на годиннику або підключені по Bluetooth навушники.
Apple випустила watchOS 8 з функцією контролю якості сну, новими циферблатами й іншими особливостями
Apple розширила можливості сервісу Fitness+. Смарт-годинник тепер може забезпечити аудіосупровід занять з медитації. З’явилися нові види тренувань з пілатесу, а тренування з йоги і силові вправи можна вибирати за новими параметрами, такими як необхідне обладнання.
З виходом watchOS 8 додаток Wallet отримав підтримку нових можливостей. Тепер користувачі можуть додавати цифрові ключі від будинку, автомобіля, офісу або готелю. Оновлений додаток «будинок» став більш функціональним.
Apple Watch допомагають користувачам стежити за якістю сну, вимірюючи частоту серцевих скорочень, вміст кисню в крові і тривалість сну. Після оновлення до watchOS 8 користувачі зможуть отримувати більше інформації про своє самопочуття, а годинник буде також відстежувати кількість вдихів на хвилину.
Не обійшлося і без нових циферблатів. Тепер користувачі можуть створювати циферблати на основі зроблених на iPhone фото, в результаті чого виходять привабливі багатошарові колажі.
Ще після оновлення користувачі зможуть відповідати на повідомлення за допомогою функції «від руки», а також за допомогою диктування і емодзі.
Деякі зміни стосуються програми «Фото». Тепер переглядати знімки і управляти ними можна за допомогою смарт-годинника. Крім того, додаток щодня надає добірки спогадів і обраних фото, які відображаються у вигляді мозаїки.
Додаток «Контакти» тепер присутній в смарт-годиннику, завдяки чому користувач може переглядати і управляти контактами без необхідності діставати смартфон.
Додатки «Карти», «Подкасти», «Секундомір», «Диктофон» і деякі інші інструменти тепер підтримують функцію always-on-display.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас