СГ «ТАС» виплатила 435 тис. грн за викрадений автомобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ «ТАС» виплатила 435 тис. грн за викрадений автомобіль

Особисті фінанси
26
Попри те, що за статистикою правоохоронців, кількість угонів авто в Україні останнім часом суттєво зменшилась, говорити про те, що викрадення транспортних засобів стаються в нас вкрай рідно, на жаль, поки що дуже зарано. Так, за І півріччя поточного року поліцією було зафіксовано 1475 угонів, при цьому розкрити злочин, а тим більше повернути викрадене авто власникові вдалося далеко не у всіх випадках.
Застрахований СГ «ТАС» автомобіль Mitsubishi Outlander вкрали в столиці. Щойно виявивши, що кросовер зник з місця паркування, власник звернувся до поліції, але всі зусилля правоохоронців, спрямовані на пошук авто та зловмисників, причетних до його крадіжки, на жаль, бажаного результату так і не дали: знайти автомобіль по гарячих слідах не вдалося.
Водночас Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору « ЄвроКАСКО », визнала випадок страховим та врегулювала його, виплативши власникові викраденого авто належне страхове відшкодування в розмірі 435 тис. грн.
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням та, відповідно, різної вартості.
Так, програма «1 зірка» розрахована на автовласників, які впевнені, що самотужки зможуть вирішити будь-які проблеми, пов’язані з можливими пошкодженнями автомобіля з різних причин, і вважають за необхідне мати страховий захист виключно на випадок великих збитків – в результаті знищення або викрадення транспортного засобу. «Двозіркова» програма стане у нагоді тим, хто також бажає мати захист на випадок пошкодження авто внаслідок ДТП, стихійного лиха, пожежі або дій третіх осіб. З програмою «3 зірки» автомобілісти до того ж мають можливість отримати страхову виплату без надання довідки поліції. В свою чергу, за програмою «4 зірки» СГ «ТАС», окрім всього іншого, покриває збитки автовласника у випадку пошкодження автомобіля внаслідок інших подій, аніж перелічені вище. І за програмою «5 зірок» автовласник отримує максимальний страховий захист за принципом повного КАСКО, що включає в себе покриття гідроудару, пошкодження державного номерного знаку транспортного засобу, шин, дисків тощо.
Таким чином, в рамках одного договору кожен автовласник може обрати оптимальний для себе варіант страхового захисту – за прийнятною ціною і при цьому з незмінно високим рівнем сервісу, що відповідає найвищим європейським стандартам автострахування.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас