Hyundai почала продавати бюджетну версію Staria в форматі фургона (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai почала продавати бюджетну версію Staria в форматі фургона (фото)

Технології&Авто
584
Новий легкий комерційний автомобіль (Light Commercial Vehicle, LCV) надійде у продаж в Австралії цього місяця у двох варіантах: двомісному фургоні та п’ятимісному фургоні, з можливістю вибору між одно- чи двостулковими задніми дверима.
У комерційному виконанні фургон Staria отримав приставку до назви й позначається Staria-Load. Двомісні фургони на ринку Австралії коштують від 45 740 австралійських доларів (33 225 доларів США, 28 383 євро), тоді як п’ятимісні машини коштують від 48 240 австралійських доларів (35 041 доларів США, 29 908 євро). Ці дорожчі версії будуть доступні в останньому кварталі цього року.
Нагадаємо, у Німеччині пасажирський мінівен Staria у топовій версії коштує 56 150 євро, а пізніше почнуться продажі машин у скромніших комплектаціях за ціною нижче 40 тисяч євро. Чи буде комерційний Staria-Load продаватись у Європі – наразі невідомо.
Hyundai почала продавати бюджетну версію Staria в форматі фургона (фото)
Hyundai Staria-Load побудований на одній платформі з Carnival та Santa Fe, має передній привід, суцільну задню вісь та задню підвіску з пружинними ресорами. На борт фургон здатен приймати до 2,5 тонн вантажу.
За привід відповідає 2,2-літровий дизельний двигун CRDi потужністю 174 к.с. і 430 Нм крутного моменту. Агрегат під’єднаний до 8-швидкісної автоматичної трансмісії та споживає 7 літрів пального на 100 км.
Hyundai почала продавати бюджетну версію Staria в форматі фургона (фото)
Hyundai Staria-Load поставляється зі 17-дюймовими сталевими колесами, фарами з датчиком світла, входом без ключа, дистанційним відкриванням і закриванням вікон, підігрівом і складанням бічних дзеркал, 4,2-дюймовим екраном для приладів та 8-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи, протоколами бездротового з’єднання Apple CarPlay та Android Auto, Bluetooth, “шкіряним” кермом та ручкою перемикання передач, текстильною оббивкою крісел.
Hyundai почала продавати бюджетну версію Staria в форматі фургона (фото)
Базова комплектація також включає бездротову зарядну панель для смартфонів, сім подушок безпеки та широкий асортимент допоміжних засобів для водія.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас