Дві країни закрили в'їзд для невакцинованих туристів з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дві країни закрили в'їзд для невакцинованих туристів з України

Особисті фінанси
2438
Латвія і Естонія (18 і 20 вересня) закрили в’їзд для невакцинованих туристів з України. Про це повідомила консульська служба МЗС України. Finance.ua дізнався подробиці.
Причина. Через те, що кількість випадків COVID-19 в Україні перевищила показник 75 на 100 тис. населення за останні 14 днів.
Кому можна в’їжджати. Дозволено в’їзд без карантину і з будь-якою метою мандрівникам з України, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу будь-якими препаратами, які використовуються в країні.
З моменту отримання останнього щеплення має пройти не менше 14 днів.
Естонія. Не пред’являє спеціальних вимог до COVID-сертифікатів про вакцинацію: в паперовому вигляді з підписом лікарів і печаткою лікарні, або в електронному вигляді з додатка «Дія».
Латвія визнає тільки електронний сертифікат про вакцинацію з програми «Дія». Стандартний паперовий сертифікат не підходить.

Довідка Finance.ua:

  • Нагадаємо, у Швейцарії посилюють вимоги для в’їзду іноземних туристів. З понеділка, 20 вересня, мандрівники, які в’їжджають до Швейцарії і не щеплені від COVID-19 або одужали від коронавірусу, повинні будуть надавати негативний результат тестування.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас