Місія МВФ сьогодні починає роботу в онлайн-режимі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Місія МВФ сьогодні починає роботу в онлайн-режимі

Казна та Політика
130
Місія Міжнародного валютного фонду 21 вересня починає роботу в онлайн-режимі.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВФ.
«Місія МВФ на чолі з Іванною Владковою Голлар розпочинає сьогодні свою роботу і продовжуватиме обговорення з владою України першого перегляду програми, яка підтримується МВФ. Зустрічі місії будуть проходити в онлайн режимі», — цитує прес-служба Ваграма Степаняна, постійного представника МВФ в Україні.
Інших подробиць у МВФ не уточнили.
Місія МВФ востаннє проводила перший перегляд угоди у форматі stand-by в період з 21 по 23 грудня 2020 року.
Потім місія МВФ відновила перегляд угоди з 11 січня 2021. До цього востаннє місія МВФ приїжджала в Україну в листопаді 2019 року.
Нагадаємо, Шмигаль 14 вересня повідомив, що місія Міжнародного валютного фонду почне працювати 18 вересня, а транш у розмірі 750 млн доларів очікується в грудні.
23 серпня Україна отримала від МВФ понад 2,7 млрд доларів в результаті розподілу спеціальних прав запозичень (СПЗ) в рамках допомоги країнам-учасницям МВФ у відновленні економіки, яка постраждала в результаті пандемії коронавірусу. Кошти надійшли на рахунок України.
У період з 21 по 23 грудня і з 11 січня по 12 лютого фахівці МВФ обговорили з представниками влади України прогрес у виконанні заходів і реформ, які є частиною підтриманої угодою stand by програми дій влади.
Після цього постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман заявив, що необхідний більший прогрес у реформах на користь завершення першого перегляду програми співпраці з Україною.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас