Google тестує ще одну модель складаного смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google тестує ще одну модель складаного смартфона

Технології&Авто
281
Невдовзі після появи в інтернеті повідомлень про роботу Google над складаним смартфоном Pixel під кодовим ім’ям Passport, ресурс 9to5Google знайшов в майбутній версії Android 12 (Android 12.1) підтвердження внутрішнього тестування компанією ще однієї версії складаного смартфона Pixel.
Повідомляється, що пристрій перебуває на стадії розробки під кодовою назвою Jumbojack. Поки невідомо, як буде виглядати новинка. За даними 9to5Google, пристрій оснащений двома екранами, один з яких відключається при складанні смартфона.
Тобто дизайн Jumbojack буде таким же, як у складаних смартфонів Samsung, в яких поряд з основним дисплеєм є на зовнішній панелі менший екран. На жаль, поки немає інформації ні про розміри екрану Jumbojack, ні про інші характеристики смартфона.
На відміну від Passport, який, як повідомляється, побачить світ наприкінці 2021 року, з приводу релізу Jumbojack немає жодної інформації. Цілком можливо, що це лише внутрішній прототип, призначений для створення і тестування функцій для складаних Android-смартфонів, таких, як поліпшена багатозадачність.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас