IKEA випустила бездротову зарядку за $40 (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA випустила бездротову зарядку за $40 (відео)

Технології&Авто
554
Finance.ua як портал, який цікавиться техноновинками, вирішив розповісти про бездротову зарядку Sjömärke від IKEA.
Як пише engadget.com, користувачі зможуть заряджати смартфони або планшети, просто залишаючи їх на столі. Її можна зручно розмістити під стільницею майже будь-якого столу, не створюючи користувачеві незручностей.
Вартість. Ціна такої зарядки – 40 доларів.
Дата виходу. Новинка Sjömärke почне надходити в інтернет-магазин компанії в жовтні 2021 року.
Зарядка використовує популярний стандарт бездротового електроживлення Qi, який використовується в більшості смартфонів, включаючи Samsung Galaxy і Apple iPhone. Причому зовсім не обов’язково розміщувати її на стільниці, займаючи цінне місце — новинку можна закріпити під стільницею або на двосторонній скотч (в комплекті), або на саморізи (в комплект не входять).
Для того щоб зарядка працювала ефективно, її варто розміщувати під стільницею з дерева або пластику — матеріалів, що не перешкоджають дії магнітного поля. Мінімальна товщина перешкоди – 8 мм, максимальна-22,2 мм.
Після встановлення достатньо включити зарядку в розетку за допомогою кабелю довжиною близько 2 метрів. Для зручності можна помітити на стільниці місце зарядки X-подібною наклейкою (в комплекті).
Стандарт Qi 1.2.4 забезпечує потужність до 5 Вт — процес зарядки буде досить неспішним.
В IKEA уточнюють, що модель підтримує автоматичний моніторинг температури і живлення, тому пристрій не перегріється. Це особливо важливо, оскільки використання пристрою передбачено з меблями з досить горючих матеріалів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас