Банк Альянс та компанія Kuhn підготували партнерську програму для покупки нової сільськогосподарської техніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Альянс та компанія Kuhn підготували партнерську програму для покупки нової сільськогосподарської техніки

Особисті фінанси
47
Банк Альянс та компанія Kuhn – світовий лідер у виробництві начіпної та причіпної сільськогосподарської техніки – запускають нову партнерську програму цільового кредитування на придбання с/г техніки. Програма передбачає два варіанти співробітництва, але кожен з них має пільговий період кредиту зі спеціальною ставкою – 0,01%.
З вересня 2021 року Банк Альянс пропонує клієнтам скористатися перевагами партнерської програми зі зниженими відсотковими ставками на техніку Kuhn.
За її умовами власники аграрного бізнесу зможуть отримати фінансування на придбання с/г техніки Kuhn строком до 14 місяців. Клієнтам пропонується два види програми: з урахуванням разової комісії банку та без неї, а річна ставка корелюється в залежності від обраної програми. Але не дивлячись на обраний варіант, кожен клієнт матиме пільговий період – 4 місяці користування кредитом з річною ставкою лише 0,01%. І нагадуємо про класичні переваги співпраці з Банком Альянс: надаємо рішення щодо кредитування у короткий термін та оформлюємо фінансування онлайн без зайвих бюрократичних етапів.
Офіційне представництво «Кун-Україна» почало свою активну діяльність в 2006 році. А вже сьогодні тисячі підприємств обирають техніку Kuhn за інноваційні технологічні рішення, що дозволяють отримувати максимальні результати роботи. В компанії понад 2000 патентів на власні розробки, 10 родин техніки, 1700 базових моделей та 3050 можливих модифікацій. Це дає змогу створювати техніку під умови та потреби кожного господарства.
Скористатися пропозицією зможуть юридичні особи – резиденти України, що займаються сільськогосподарською діяльністю чи працюють у секторі не менше 2-х років та володіють земельним банком від 200 га.
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас