Getmancar тестує технологію щоденної виплати дивідендів своїм приватним інвесторам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Getmancar тестує технологію щоденної виплати дивідендів своїм приватним інвесторам

Фондовий ринок
725
У 2021 році компанія прийняла рішення відійти від власного автопарку і стати онлайн-платформою для розміщення авто для здачі в короткострокову оренду.
Про це компанія повідомила Finance.ua.
Зараз Getmancar почав виплачувати інвесторам дивіденди щодня. Поки така система працює в тестовому режимі і з кількома інвесторами.
Наразі щоденні виплати отримують інвестори, які віддали в парк від семи машин. Це пов’язано з великим обсягом фінансових зведень, яку співробітники Getmancar роблять вручну. У планах компанії – масштабувати систему виплати дивідендів щодня на всіх інвесторів компанії, навіть з одним авто в парку. Про це повідомив CEO і засновник Getmancar Тарас Гетьманський.
«До цього інвестор отримував виплати щомісяця. Наприклад, за липень інвестор отримує гроші 20 серпня, тому що потрібно було злобити багато підрахунків. Ми не відправляємо гроші клієнта інвестору просто так. Наше завдання – безпечні відносини з двох сторін – клієнта та інвестора. Зараз ми приблизно закладаємо наші витрати і авансуємо інвестора. Щоденні виплати дуже зручні для інвестора – немає затримок, кошти приходять відразу на картку і відображаються в особистому кабінеті», – розповів Тарас Гетьманський.
Ігор Торшин став інвестором Getmancar після того, як прочитав про сервіс на одному новинному порталі. Спочатку віддав у шерінг одну машину, через рік сім його Ford Fiesta доступні в додатку: «Для мене інвестиція в Getmancar – це постійний грошовий потік. Крім того, я працюю через ФОП – всі гроші офіційні. Спочатку я думав, що щомісячна оплата зручніша, але зараз тестую щоденну виплату і це дуже зручно – я бачу, як моя інвестиція працює щодня».

Довідка Finance.ua:

  • Getmancar – сервіс шерінгу авто, де будь-яка людина з водійським посвідченням і сматфоном може взяти машину в оренду. Зараз в автопарку Getmancar майже 400 авто. Сервіс працює в Києві та Дніпрі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас