Як навчитися керувати власними фінансами та інвестувати з розумом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як навчитися керувати власними фінансами та інвестувати з розумом

Особисті фінанси
1163
З кожним роком тема особистих фінансів стає гострішою та актуальнішою. Ціни, інфляція, тарифи на комунальні послуги, паливо зростають шаленими темпами. Податковий тиск збільшується, зароблені гроші втрачають цінність і вагу на очах. Перманентна загроза чергового карантину і ризик втратити бізнес чи роботу лякають та виснажують. Пенсії не буде, про це вже відкрито говорять на державному рівні.
Як навчитися керувати власними фінансами та інвестувати з розумом
А як же хочеться стабільності та впевненості в майбутньому для себе і власної родини. Звичайно, залишається вибір гарцювати на декількох роботах або взагалі податися на заробітки. Ціна – безповоротно втрачений час з коханими, дітьми, друзями, відкладання на колись омріяної подорожі, улюбленого хобі.
Чи є альтернатива? Певно що так. Багато експертів, в тому числі й аналітики редакції Finance.ua, пишуть статті та знімають сюжети про інвестування та можливості отримання пасивного доходу.
Виглядає досить привабливо. Але ж і страшно. Як наважитися увійти на незнайому територію зі своїми досить заплутаними правилами гри? Як уникнути помилок інвестора початківця? Бо гірше за втрачені кошти може бути тільки зневіра та розчарування.
30 жовтня 2021 редакція сайту “Мінфін” за підтримки генерального партнера авторитетної компанії в площині інвестування ICU та сайту Finance.ua проводить першу практичну конференцію про інвестиції – Жити на відсотки. На цій знаковій події збирається багато відомих та авторитетних аналітиків, популярних авторів та ведучих каналів на інвестиційну тематику, брокерів та інвестиційних консультантів, юристів та ріелторів, експертів з ринку землі, нерухомості, криптовалюти, податків, щоб покрити весь спектр питань, який турбує інвестора початківця.
Максимум практичних кейсів та корисних порад. Від того, як розпочати, створити раціональний інвестиційний портфель відповідно до власного апетиту до ризику до податкової оптимізації. Будуть розглянуті всі популярні інструменти інвестування: нерухомість, земля, криптовалюти, акції, ОВГЗ, IPO, дорогоцінні метали, заставне та p2p кредитування.
Унікальною особливістю події стане:
  • Велика експо-зона “Ярмарка інвестиційних пропозицій”, де можна буде не тільки ознайомитися з різними варіантами інвестування, але й одразу, на місці (за наявності документів, які посвідчують особистість) зробити свою першу інвестицію або безкоштовно оформити брокерський рахунок.
  • Можливість особисто познайомитись з фінансовими аналітиками та популярними ведучими YouTube каналів Мінфін та Finance.ua в спеціально відведеній знімальній зоні.
  • А також велика кількість розіграшів призів від партнерів заходу.
Ця конференція для тих, хто мріє створити стабільне пасивне джерело доходу та жити на відсотки. Дізнатися деталі та зареєструватися на подію можна за посиланням.
Найкраща цінова пропозиція буде діяти до 1 жовтня включно.
Місце проведення: Київ, пр. Степана Бандери, 23, Pochayna Event Hall
Дата: 30 жовтня, початок о 10:00.
Формат участі: офлайн та онлайн.
За матеріалами:
BankOnline
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас