У Instagram з'явився сервіс пошуку кафе і ресторанів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Instagram з'явився сервіс пошуку кафе і ресторанів

Фондовий ринок
245
14 вересня 2021 року в месенджері Instagram з’явилася функція пошуку по картах. Як повідомляє Lifehacker Australia, поки цей сервіс доступний в тестовому режимі лише жителям Австралії та Нової Зеландії.
Як зазначає видання, за допомогою оновленої карти користувачі можуть знаходити компанії, кафе, магазини та інші заклади.
В Instagram повідомили, що впровадження пошуку по карті спрямоване на підтримку малого бізнесу. На ній з’являться популярні локації, відмічені юзерами.
Серед них парки, ресторани, супермаркети, а також інші локації, місцезнаходження яких зазначено в Instagram.
Пошук по карті Instagram здійснюється натисканням на нову іконку в розділі Explore в правому верхньому куті.
Нова функція працює в тестовому режимі в Австралії та Новій Зеландії. Згідно з даними Lifehacker Australia, Instagram планує поширити нову функцію серед користувачів в інших частинах світу. Однак, точних термінів поки не відомо.
Раніше подібну функцію пошуку по карті раніше впровадив Snapchat. Вона працює за таким же принципом і допомагає користувачам знаходити популярні місця. Snap Inc. заявила, що 250 млн осіб будуть використовувати Snap Map у другому кварталі 2021 року.
Раніше повідомлялося, що соціальна мережа Instagram додала нову можливість автоматичного перекладу тексту в історіях користувачів.
У компанії заявили, що нова функція перекладу буде доступна у всьому світі. На сьогоднішній день вона підтримує понад 90 мов.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас