З WayForPay підприємці можуть продавати товари в онлайн-розстрочку від 5-ти українських банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

З WayForPay підприємці можуть продавати товари в онлайн-розстрочку від 5-ти українських банків

Особисті фінанси
347
До платіжного сервісу WayForPay було додано ще один вид онлайн-розстрочки, за допомогою якої підприємці можуть продавати товари в онлайні, – плати частинами від Ощадбанк. Тепер в сервісі можна підключити 7 видів розстрочок від 5 банків. При цьому, досить вибрати необхідні види розстрочок та активувати їх в особистому кабінеті сервісу, без додаткових договорів з кожним з банків, без технічних інтеграції.
На даний момент в сервісі WayForPay доступний прийом платежів за допомогою 7 видів онлайн-розстрочок, від п’яти українських банків:
  • покупка частинами від monobank;
  • оплата частинами від ПриватБанк;
  • миттєва розстрочка від ПриватБанк;
  • плати частинами від Ощадбанк;
  • плати частинами від А-Банк;
  • розстрочка від А-Банк;
  • плати частинами GlobusPlus від Глобус Банк.
Більш ніж 8500 онлайн-підприємців підключили можливість продавати у розстрочку в своєму магазині в сервісі WayForPay.
З WayForPay підприємці можуть продавати товари в онлайн-розстрочку від 5-ти українських банків
При оформленні розстрочки на сторінці WayForPay все відбувається онлайн, покупцеві не потрібно заповнювати дані, відправляти документи і чекати відповіді від банку. Сценарій оплати для всіх платіжних методів схожий: покупець вибирає вид розстрочки на сторінці, кількість платежів і вказує номер мобільного телефону. У додатку банку підтверджує суму першого платежу. Вся вартість товару буде перерахована продавцю. Покупець буде погашати оплату частинами у банку де оформив розстрочку.
Необхідну розстрочку досить активувати в особистому кабінеті WayForPay. Обраний платіжний метод буде доступний на платіжній сторінці або віджеті.
Можна підключити один вид розстрочки або відразу всі 7 видів.
Також, в сервісі відзначають, що онлайн бізнес може використовувати тільки прийом платежів за допомогою розстрочок, якщо на даний момент не хочуть міняти основного провайдера платежів.
Залежно від обраного платіжного методу, діють різні тарифи та умови. Продавець отримує всю суму вартості товару після внесення першого успішного платежу покупця.
WayForPayсервіс для прийому онлайн-платежів. Платформа має ряд готових платіжних рішень для різноманітного бізнесу. Сервіс дозволяє швидко налаштувати прийом платежів за допомогою карт Visa / MasterCard, Google Pay, Apple Pay, Приват24, розстрочки тощо. Набір платіжних інструментів допомагає організувати прийом платежів для тих у кого є чи немає сайту.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас