Хто працює з міжнародними системами грошових переказів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хто працює з міжнародними системами грошових переказів

Особисті фінанси
431
Системи грошових переказів дозволяють здійснювати транзакції як в межах України, так і між різними країнами, організовуючи відправку та отримання грошових коштів в іноземній валюті практично в будь-якій країні світу.
Finance.ua як портал, який дбає про ваші фінанси, дослідив, хто працює з міжнародними системами грошових переказів.
В Україні послуги з відправлення або отримання міжнародних переказів надають майже всі банки, що працюють у роздрібному сегменті.
З найбільшою кількістю міжнародних систем грошових переказів працює ПриватБанк.
Також послуги з переказів за кордон і з-за кордону надають небанківські фінансові компанії, наприклад, «Українська фінансова група» (УФГ), яка тісно співпрацює з Western Union і MoneyGram.

Довідка Finance.ua:

  • В Україні переказ коштів здійснюється в основному за допомогою двох основних технологій:
  • P2P-перекази – або P2P-платежі) – грошовий переказ з картки відправника на картку, номер телефону, email або розрахунковий рахунок одержувача.
  • Система електронних платежів (СЕП) Національного банку України, запущена в 1993 році, дозволяє проводити платежі між підключеними до неї комерційними банками з використанням повного переліку реквізитів.
Більше про системи грошових переказів та комісії читайте в матеріалі – За допомогою чого краще переказувати гроші в Україні та за кордон 💸
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас