Citroen випускатиме бюджетні кросовери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citroen випускатиме бюджетні кросовери

Особисті фінанси
1109
Компанія Citroen показала зображення-тизер свого нового кросовера, який буде позиціонуватися як бюджетна модель. Офіційна прем’єра цієї новинки відбудеться найближчими днями.
Досі Citroen не позиціонував свої автомобілі як бюджетні. Але, як казали стародавні, все змінюється. Для того, щоб залишатися «на плаву», французькій компанії доводиться йти в ногу з часом. Тобто не лише бути присутнім в країнах, що розвиваються, а й враховувати смаки і фінансові можливості їхніх жителів.
Саме тому Citroen розробив бюджетний кросовер. Він буде продаватися в країнах Південної Америки та Азії. Що ж стосується Європи, якщо він там і з’явиться, то в сильно зміненому вигляді, і навряд чи він буде в цьому випадку бюджетним.
Найдоступніший паркетник Citroen побудований на спрощеній модифікації модульної платформи CMP. У його дизайні, судячи з усього, буде помітний вплив нових європейських моделей Citroen.

До лінійки двигунів увійдуть кілька силових агрегатів. Базовим буде чотирициліндровий 1,6 л мотор потужністю 118 к.с., який працює разом з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач або з шестишвидкісним автоматом.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас