Банк Альянс став учасником першої в Україні пілотної програми з кредитування інвестиційних проєктів під 0% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Альянс став учасником першої в Україні пілотної програми з кредитування інвестиційних проєктів під 0%

Особисті фінанси
29
Банк Альянс став учасником першої в Україні пілотної програми з кредитування інвестиційних проєктів під 0%
Вже майже рік Банк Альянс є активним учасником Державної програми « Доступні кредити 5-7-9% », що користується попитом серед наших клієнтів та об’єднує усіх українських підприємців. Тож і питання чи підтримувати перший в Україні пілотний проєкт «0% річних на реалізацію інвестиційних проєктів для мікро-, малого та середнього підприємництва Львівської області» було для банку риторичним.
На початку вересня представники Банку взяли участь у презентації пілотного проєкту у Львові, а вже 13 вересня Банк Альянс підписав додаткову угоду з Фондом розвитку підприємництва (ФРП) про поєднання програми «Доступні кредити 5-7-9% із спільними програмами ФРП з місцевими радами та держадміністраціями».
Для чого запустили проєкт під 0%?
Запуск нової програми має на меті об’єднати зусилля підприємців, місцевої влади та банків задля спільної мети – економічного розвитку регіону.
Для власників малого і середнього бізнесу це означає додаткове відшкодування відсотків та зниження розміру компенсаційної процентної ставки до рівня 0%. Гроші, отримані за пілотною програмою, мають піти на розвиток існуючого бізнесу, на створення нових робочих місць, а також на підтримку бізнесу у післяковідний період.
Для місцевої влади це можливість не тільки реалізувати виділений бюджет на фінансування нових робочих місць, а й підтримати місцевих підприємців з урахуванням пріоритетів розвитку регіону.
Хто може скористатися програмою кредитування інвестиційних проєктів під 0%?
Взяти участь у новій програмі можуть вже існуючі клієнти, що отримали кредит на інвестиційні цілі в рамках Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%». Наразі проект реалізуються лише на теренах Львівської області, тож учасник програми має бути зареєстрований на цій території.
«Ми підтримуємо місцевий бізнес та спонукаємо його до подальшого розвитку, надаючи конкурентні пропозиції на ринку кредитування. Це дозволить не лише отримати ресурси на масштабування та адаптацію до нової онлайн-реальності, а й задіяти нові кадри та створити робочі місця. Сподіваємось, що пілотний проект набере популярності у Львівській області і місцева влада у інших областях скористується отриманим досвідом», – зазначив Олександр Чумак, замісник Голови Правління Банку Альянс.
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас