Інтерес до електрокарів серед українців збільшився вдвічі за три роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтерес до електрокарів серед українців збільшився вдвічі за три роки

Особисті фінанси
463
Цього року інтерес до електрокарів збільшився вдвічі в порівнянні з 2018 роком. Тренд залишається зростаючим, що створює передумови до зростання попиту на цей тип авто і в майбутньому.
Finance.ua, як портал, що дбає про ваші фінанси, дізнався у консалтингової компанії “Ольшанський і Партнери”, які електрокари шукають українці.
Українці шукають електрокари в інтернеті в середньому 511 тис. разів на місяць (6,1 млн разів на рік). Це 1,3% від загального попиту на онлайн-ринку автомобілів.
Найпопулярніший електрокар серед українців – Tesla. У середньому цей бренд шукають в Google понад 275 тис. разів на місяць або 3,3 млн разів на рік. При цьому частка запитів з наміром купити на Tesla вище середньої на ринку – 18,6% (понад 51 тис. запитів на місяць або 612 тис. запитів на рік).
Другий за популярністю бренд електрокарів – BMW. З 2018 роки кількість попиту на електрокари BMW збільшилася на 116% (з 31 до 67 тис. хапитів на місяць).
Однак найшвидший за темпом зростання бренд електрокарів – Porsche. Попит на нього за три роки зріс на 1250% (з 1,7 тис. запитів до 24 тис. запитів на місяць).
Інтерес до електрокарів серед українців збільшився вдвічі за три роки
Попит на ТОП-5 брендів електромобілів зростає з року в рік з колосальною швидкістю. Це говорить про те, що частка попиту на електромобілі буде тільки зростати, і все більше українців будуть шукати автомобілі з електродвигуном.
Інтерес до електрокарів серед українців збільшився вдвічі за три роки
До речі, в телеграм-каналі Finance_ukr ви також знайдете останні важливі новини для автомобілістів. Підписуйтесь, щоб не пропустити.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас