Інформаційне повідомлення про конкурс на аудиторські послуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інформаційне повідомлення про конкурс на аудиторські послуги

Особисті фінанси
25
Акціонерне Товариство «РВС Банк» (далі – Банк/АТ «РВС Банк») запрошує аудиторські фірми для участі у конкурсі на аудиторські послуги для Банку.
До Конкурсу запрошуються аудиторські фірми, які відповідають вимогам Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність», включені до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів, зокрема до розділу «Суб’єкти аудиторської діяльності, які мають право проводити обов’язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес».
Метою проведення Конкурсу є вибір на конкурсних засадах аудиторської фірми для проведення аудиту фінансової звітності АТ «РВС Банк»за 2021 рік.
Фінансова звітність та інша публічна інформація АТ «РВС Банк» доступна на веб-сайті Банку.
Конкурсні пропозиції подаються претендентами особисто на поштову адресу АТ «РВС Банк» 01001, м. Київ, вул. Прорізна, буд.6 та на електронну адресу Syzyy.r@rwsbank.com.ua (з поміткою «Конкурс_аудит»).
Всі документи подаються у письмовій формі за підписом уповноваженої посадової особи суб’єкта аудиторської діяльності.
Копії документів, що подаються у склад конкурсної пропозиції, повинні бути завірені належним чином.
Конкурсні пропозиції подаються в строк, зазначений в інформаційному оголошенні.
  • Аудит фінансової звітності Банку, складеної відповідно до МСФЗ за 2021 рік (далі – фінансова звітність) відповідно до вимог чинного законодавства та нормативно-правових актів Національного банку України, НКЦПФР, а також вимог Міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впевненості та супутніх послуг Міжнародної федерації бухгалтерів, що прийняті у якості Національних стандартів аудиту (далі – МСА), з урахуванням вимог Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторськудіяльність».
  • Проведення оцінки якості активів Банку та прийнятності забезпечення за кредитними операціями відповідно до вимог нормативно-правових актів Національного банку України (включаючи вимоги Постанови Правління НБУ №141 від 22.12.2017 року «Про затвердження Положення про здійснення оцінки стійкості банків і банківської системи України», зі змінами, Рішення Правління НБУ від 28.12.2017 №848-рш Про затвердження Технічного завдання для здійснення оцінки стійкості банків та банківської системи України, зі змінами, а також вимог МСА, з урахуванням вимог Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність».
  • Перевірка Звіту про корпоративне управління АТ «РВС Банк» за 2021 рік, який АТ «РВС Банк» подає до Національного банку України разом із річною фінансовою звітністю та висловлення думки/перевірка інформації, що міститься у Звіті про корпоративне управління, що є частиною Звіту про управління та складається АТ «РВС Банк», як емітентом, в обсягах та на підставах, визначених Законом України «Про цінні папери та фондовий ринок».
  • Досвід роботи аудиторської фірми у сфері аудиту фінансової звітності банків та оцінки якості активів банку та професійний досвід аудиторської команди, зокрема партнерів, наявність сертифікатів, посвідчень, необхідних документів на право зайняття аудиторською діяльністю.
  • Наявність бездоганної репутації, відсутність порушень законодавства України претензій, скандалів та будь яких стягнень, професійної етики та Міжнародних стандартів аудиту.
  • Інформація про відсутність конфлікту інтересів, який може негативним чином позначитись на об’єктивності аудиторської фірми.
  • Наявність діючого Свідоцтва про відповідність системи контролю якості аудиторських послуг.
  • Вартість аудиторських послуг.
  • Терміни виконання завдань.
  • Для участі в конкурсі суб’єкти аудиторської діяльності мають подати конкурсну пропозицію, що включає наступні документи:
- Заява на участь в конкурсі, складена в довільній формі, з обов’язковим зазначенням в ній цінової пропозиції в національній валюті України з урахуванням ПДВ, умов оплати послуг, терміни виконання завдань, контактної особи (прізвище, ім’я, по-батькові, адреса електронної пошти, номер телефону, тощо), інформації про керівника (прізвище, ім’я, по-батькові, посада, контактні телефони) з підтвердженням його повноважень;
- Інформація про суб’єкта аудиторської діяльності у формі, що є Додатком 2, разом з належним чином завіреними копіями документів, що підтверджують інформацію зазначену в Додатку 2
- Запевнення щодо дотримання суб’єктом аудиторської діяльності визначених статтями 6, 10, 26, та 27 Закону про аудит вимог щодо незалежності аудиторів та суб’єкта аудиторської діяльності, обмежень щодо надання послуг.
  • Інша інформація, яка може бути суттєва та корисна.
  • Дата оголошення конкурсу: 14.09.2021 року.
  • Кінцевий термін подачі конкурсних пропозицій – 29.09.2021 до 18-00, включно.
  • Інформування переможця Конкурсу здійснюється після затвердження результатів Конкурсу Наглядовою радою Банку засобами електронної пошти.
  • Оприлюднення результатів конкурсу відбудеться після погодження Національним банком України на офіційному сайті Банку.
Контактна особа: Начальник відділу внутрішнього аудиту Банку – Сизий Роман (044) 590-00-00,електронна адреса: Syzyy.r@rwsbank.com.ua
За матеріалами:
РВС Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас