Morgan Stanley створить підрозділ криптоаналітики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Morgan Stanley створить підрозділ криптоаналітики

Фінтех і Картки
149
Запуск нової структури свідчить про визнання збільшення цифрових активів на світових ринках, зазначили в інвестиційному банку.
Інвестиційний банк Morgan Stanley створить новий підрозділ, який буде займатися аналітичними дослідженнями в сфері цифрових активів і вивчати, як вони впливають на ринки акцій та інструментів фіксованої прибутковості, повідомляє Bloomberg. У Morgan Stanley відзначили, що створення структури для вивчення криптовалют свідчить про прийняття криптоактивів.
«Запуск спеціальних досліджень в сфері криптовалют — це визнання збільшння цифрових активів на світових ринках», – підкреслили в інвестиційному банку.
Штаб-квартира підрозділу буде розташована в Лондоні. Воно буде підпорядковане главам аналітичних груп з фінансових технологій і платежів в США і Європі Джеймсу Фосетту і Адаму Вуду. Підрозділ очолить Шина Шах.
До речі, про цікаві ініціативи та фінансові нововведення ми розповідаємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь і ви! 🤫
У червні стало відомо, що Morgan Stanley спільно з компаніями з управління цифровими активами New York Digital Investment Group (NYDIG) і FS Investments створить біткойн-фонд для своїх клієнтів.
У березні Morgan Stanley став першим великим американським банком, який дозволив своїм клієнтам інвестувати в інструменти, засновані на криптовалюті. Навесні клієнти банку отримали доступ до трьох біткойн-фондів.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас