Укрзалізниця скорочує бронь: щомісяця додатково з’являтимуться 3 тисячі квитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця скорочує бронь: щомісяця додатково з’являтимуться 3 тисячі квитків

Особисті фінанси
355
Укрзалізниця зменшила кількість місць у поїздах, які бронювалися для потреб залізничників.
Finance.ua вирішив розповісти, що це дасть для пасажирів.
Завдяки скороченню бронювань для залізничників у продаж щомісяця надходитиме 3 тис. додаткових квитків. Як повідомила пресслужба компанії, за результатами дата-аналітики, в одному з поїздів бронювання взагалі скасовано — заброньовані місця не використовувалися. У дев’яти поїздах кількість заброньованих місць зменшили наполовину, а в трьох — на чверть.
Раніше місця, які залишалися для робочих поїздок і не були придбані, потрапляли у вільний продаж перед відправленням поїзда. Однак нерідко пасажири не встигали їх купувати, відповідно, залізниця втрачала прибуток.
«Ми змінюємо застарілі системи внутрішнього бронювання пасажирських квитків Укрзалізниці. Після аналізу напрямків та заповнюваності поїздів стало зрозуміло, що є варіанти скоротити кількість таких бронювання, щоб дати пасажирам більше можливостей купувати квитки на поїзди заздалегідь. Майже 3000 квитків — це невеликий відсоток у порівнянні з тією кількістю, що Укрзалізниця продає щомісяця, але пасажири рейсів № 738 Київ — Запоріжжя, № 7/8 Київ — Чернівці, № 82 Новоолексіївка — Харків та ще 10 точно відчують цю зміну», — прокоментував керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Перцовський.

Довідка Finance.ua:

Раніше Finance.ua писав про те, хто може подорожувати в поїздах зі знижкою 50%. «Укрзалізниця» нагадує, що студенти можуть подорожувати у поїздах зі знижкою 50%. Придбати квитки на поїзди впродовж усього навчального року зі знижкою 50% можуть:
  • учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти;
  • студенти (курсанти невійськових) закладів фахової передвищої та вищої освіти.
Подорожувати зі знижкою можна в плацкартних вагонах; вагонах 2-го та 3-го класів усіх категорій поїздів; всіх вагонах регіональних поїздів у внутрішньому сполученні; приміському сполученні.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас