Опубліковані фотографії нового компактного кросовера Hyundai Casper — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опубліковані фотографії нового компактного кросовера Hyundai Casper

Технології&Авто
729
Прес-служба корейської компанії Hyundai Motor опублікувала перші офіційні фотографії нової для бренду моделі – компактного кросовера Casper (AX1), що є найменшим SUV-авто в модельній лінійці марки.
Габарити автомобіля наступні: довжина становить 3595 мм, ширина – 1595 мм, а висота – 1575 мм, в той час як колісна база дорівнює 2400 мм. У новинки п’ятидверний кузов, розрахований на розташування чотирьох осіб всередині.
Автомобіль базується на фірмовій архітектурі Hyundai-KIA K1, на якій вже ґрунтується малолітражка Hyundai i10 останньої генерації.
Кузов новинки розроблений з нуля, а найпомітнішими деталями екстер’єру є вмонтовані в бампер двоярусні передні фари, приховані в віконних рамках ручки задніх дверей, широкі проштамповки над колісними арками, а також унікальна радіаторна решітка з градієнтом.

Моторна гамма автомобіля складається з 1,0-літрових бензинових атмосферного і турбованного двигунів. Потужність першого становить 75 к.с., другого – 99 к.с. Працюють силові агрегати разом з 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач і передньопривідною системою (повний привід спочатку не передбачений). Компанія також анонсувала електричну версію автомобіля, яка, швидше за все, отримає агрегат BorgWarner на 135 кВт (184 к.с.).
Фотографії салону і детальна інформація будуть опубліковані пізніше. Випуск нового Hyundai Casper в Південній Кореї почнеться 15-го вересня. Автомобіль буде доступний як на корейському ринку, так і європейському і індійському.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас