Директор департаменту НБУ переходить в Ощадбанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Директор департаменту НБУ переходить в Ощадбанк

Казна та Політика
640
Директор департаменту фінансового контролінгу Олег Стринжа завершив роботу в Національному банку і переходить в Ощадбанк.
Олег Стринжа очолював цей підрозділ з 26 березня 2015 року по 31 серпня 2021 року.
Наглядова рада державного Ощадбанку 19 серпня призначила переможця конкурсу Олега Стринжу членом правління банку, відповідальним за фінансовий блок з 1 вересня.
Його кандидатуру погоджено Нацбанком. Контракт розраховано на 5 років.
Головними завданнями Олега Стринжі в Ощадбанку будуть запровадження функції управлінського обліку, оновлення фінансової політики Ощадбанку, що має на меті підвищення його ефективності та фінансової стійкості.
«Моя робота в Національному банку впродовж понад 6 років приносила мені справжнє задоволення, зокрема через високу професійність колективу НБУ, відданість справі та стратегічним цінностям нашої великої команди. У мене не було виключної мети йти з Національного банку, але у відкритому змаганні я став переможцем конкурсу на посаду члена правління з фінансових питань великого системного банку. Тож я вирішив, що час змін настав і не потрібно відкидати цієї професійної можливості, а скористатися нею, та застосувати свій досвід у нових умовах», – зазначив Олег Стринжа.
Обов’язки директора департаменту фінансового контролінгу НБУ виконуватиме заступниця директора цього підрозділу Тетяна Усачова.
Водночас Нацбанк оголосить конкурсний відбір на вакантну посаду директора департаменту фінансового контролінгу. До функцій цього департаменту зокрема належать:
  • організація та забезпечення процесу управління витратами НБУ;
  • організація та забезпечення фінансового прогнозування НБУ;
  • управління власним капіталом Нацбанку;
  • складання управлінської звітності за фінансовими показниками НБУ;
  • організація та забезпечення роботи бюджетного комітету НБУ.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас