Як отримувати стабільний пасивний прибуток разом із компанією Globinc — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Як отримувати стабільний пасивний прибуток разом із компанією Globinc

Фондовий ринок
5494
Як отримувати стабільний пасивний прибуток разом із компанією Globinc
Отримати додатковий заробіток, не докладаючи особливо зусиль, адже в цьому полягає поняття «пасивний прибуток»? Тут тільки пів правди!
Що таке пасивний прибуток
Пасивний прибуток — це те, що не залежить від щоденної діяльності та приносить дохід за мінімальних зусиль. Бажаєте ви того чи ні, щоби заробити гроші, потрібно все ж таки витратити час і залучити свої когнітивні вміння й навички.
Це завжди працює у дві сторони: ви вкладаєте ваші знання, силу та увагу — а у відповідь отримуєте фінансову винагороду.
Які бувають джерела пасивного прибутку
Найбільш поширені варіанти:
  • банківський депозит;
  • володіння цінними паперами;
  • заробіток з оренди нерухомості;
  • роялті за право інтелектуальної власності;
    частка в бізнесі.
Кожен із видів пасивного доходу має свої переваги та недоліки. Адже не в кожного видана власна книга, щоб отримувати роялті, або є зайва квартира, яку можна здавати. А депозит у банку — довга та не особливо вигідна історія. І тоді виникає питання: куди вкласти свої гроші для отримання стабільного і прибуткового пасивного доходу?
У пошуках додаткового або навіть основного доходу, люди частіше обирають сферу трейдингу, заробляючи на торгівлі акціями, валютою, криптовалютою та іншими активами. Причому з огляду на все більшу популярність криптовалюти, саме на цьому ринку й відбувається найбільше зростання прибутковості. Легалізація криптовалют у всьому світі підвищує ліквідність цього ринку та дозволяє торгувати великими обсягами — відповідно отримуючи більшу вигоду.
Але як почати торгувати, якщо немає певних навичок і зовсім відсутнє розуміння з чого почати? У таких випадках на допомогу приходить штучний інтелект.
Робот, який торгує на біржі
Торгуючи на біржах, трейдери мусять мати не тільки базові знання процесу, але також вміти аналізувати великий обсяг даних і опрацьовувати торгові стратегії.
Однак машинне обчислення набагато продуктивніше та швидше, ніж людський мозок, тому сучасні трейдери почали використовувати роботів.
IT компанія Globinc пішла ще далі — і створила бота для торгівлі на біржі криптовалют, який доступний для кожного зареєстрованого користувача на їхньому сайті. І головна перевага цього бота — автономна робота, трейдинг без вашої участі.
Як це працює:
1. Реєструєтеся на сайті
2. Купуєте криптовалюту
3. Перекидаєте криптовалюту на торговий рахунок
4. Робот починає проводити операції
5. Ви заробляєте на різниці вартості криптовалюти
Бот для торгівлі криптовалютою діє за алгоритмом, який включає аналіз поточної ситуації на ринку, вивчення дій трейдерів і моніторинг за соцмережами «поважних осіб» у цій ніші. Похибка обчислень зведена до мінімуму, а прозора система та відкритість торгових угод AI — найкраща гарантія отримання стабільного пасивного доходу, який зробить ваше життя трішки спокійнішим і щасливішим!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас