Відтепер ПроКредит Банк приймає Дію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відтепер ПроКредит Банк приймає Дію

Особисті фінанси
42
ПроКредит Банк продовжує працювати над вдосконаленням своїх послуг та забезпечує якісний сервіс, який відповідає потребам наших клієнтів.
Саме тому з ХХ серпня 2021 року клієнти ПроКредит Банку мають можливість використовувати цифрові документи в мобільному застосунку Дія для отримання послуг Банку. Завдяки інтеграції ПроКредит Банку з Дією клієнти — резиденти України можуть підтвердити свою особу за допомогою цифрового паспорту, ID-картки або біометричного закордонного паспорту, та користуватися усіма банківськими послугами, які потребують ідентифікації, верифікації особи, серед яких відкриття/закриття рахунків, здійснення операцій, актуалізація даних тощо.
Для цього потрібно встановити застосунок Дія на свій смартфон, пройти ідентифікацію для відображення документів у ньому та для здійснення ідентифікації, верифікації у відділенні Банку відкрити відображення свого паспорта у застосунку Дія, натиснути на документ, повідомити 13-значний код працівнику банка та підтвердити запит на передачу копії цифрового документа.
ПроКредит Банк надає своїм клієнтам якісні послуги на прозорих умовах. За допомогою наших простих та інтуїтивних засобів електронного обслуговування — мобільного застосунку та інтернет-банкінгу — наші клієнти мають доступ до широкого набору послуг без необхідності очікування в чергах. Впровадження інновацій та сучасних технологій є невід’ємною частиною бізнес-моделі ПроКредит Банку. Ми інтенсивно впроваджуємо програми діджиталізації та постійно вдосконалюємо платформу інтернет-банкінгу, враховуючи потреби бізнесу та приватних осіб.
За матеріалами:
ПроКредит Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас