Вінниця залучить 300 млн грн на модернізацію аеропорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вінниця залучить 300 млн грн на модернізацію аеропорту

Фондовий ринок
147
Вінницька міськрада підтримала рішення про запозичення коштів для фінансування першої черги модернізації аеровокзалу; на оновлення злітно-посадкової смуги передбачено фінансування з держбюджету, для старту робіт з аеровокзалу залучать кредит і продовжать пошук інвесторів-партнерів, повідомляється на сайті міськради.
«У рамках реконструкції аеродрому ми брали зобов’язання з реконструкції аеровокзалу. Єдиний момент, що не варто сьогодні починати реконструкцію аеровокзалу, не розуміючи остаточно гарантії фінансування з капітального ремонту злітно-посадкової смуги. На сьогоднішній день ми в очікуванні безпосередньо самих коштів. Хоча всі організаційні процедури з нашого боку і з боку Кабінету Міністрів і відповідного міністерства проведені. Ми є в мережі з фінансування, єдине питання — надходження коштів. Ми можемо починати хоч сьогодні», — цитується в повідомленні мер Сергій Моргунов.
Що стосується аеровокзалу, то, за його словами, «ми працювали над тим, щоб за принципами ДПП знайти партнера, який побудує нам або зробить реконструкцію аеровокзалу», але COVID-19 вніс свої корективи. «Тому ми передбачаємо для першої черги реконструкції аеровокзалу 300 млн грн кредиту. На цей рік беремо перші 30 млн грн», — пояснив Моргунов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас