General Motors Design опублікувала зображення концепту футуристичного керма — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors Design опублікувала зображення концепту футуристичного керма

Технології&Авто
302
Компанія General Motors Design опублікувала зображення концепту футуристичного керма, яке буде мати великий сенсорний екран.
Про це повідомляє сайт Carscoops.
Пристрій має прямокутну форму. Його бічні сторони обтягнуті шкірою з білими стрічками, а ще там є світлодіодна підсвітка, яка може працювати як поворотники.
Навколо екрану розташовані сенсорні кнопки управління для переходу в меню, на головний екран, перемикання режиму руху та гальмування. Також є кнопка, схожа на джойстик, яка може працювати як прискорювач.
Коли автомобіль буде в повністю автономному режимі, на екрані відображаються дані з датчиків, графіка з важливою інформацією та, можливо, інформаційно-розважальна система.
Коли водій візьме автомобіль під контроль, на екрані почнеться трансляція з фронтальної камери, якій буде допомагати технологія доповненої реальності. Це означає, що водій може дивитися тільки на кермо, а не на лобове скло.
Поки що таке кермо не можна буде використовувати на серійних автомобілях. Треба, щоб пройшли роки випробувань та оцінок, перш ніж пристрій відповідатиме правилам безпеки та стане достатньо зручним для людей. Проте у майбутньому це може бути втілено у безпілотних автомобілях.
General Motors Design опублікувала зображення концепту футуристичного керма
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас