Vivo розробила смартфон зі знімною селфі-камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vivo розробила смартфон зі знімною селфі-камерою

Технології&Авто
204
Запропонований брендом тип селфі-модуля дозволяє зробити датчик максимально непомітним без втрати якості зйомки. Крім того, технологія передбачає можливість легкої заміни модуля без використання інструментів, що значно підвищить ремонтопридатність фірмових смартфонів.
Згідно з патентною документацією, мініатюрна фронталка може бути виконана як модуль, що від’єднується, який захований в корпусі смартфона. Перед зйомкою його можна висунути, зафіксувавши, імовірно, за допомогою магнітного кріплення.
Така конструкція дозволить відмовитися від вирізів на дисплеї смартфона і складної технології розміщення підекранного датчика.
Крім того, в разі поломки досить буде встановити новий елемент, не розбираючи гаджет. Виробник також описує спеціальний механізм розблокування, який допомагає витягти модуль з корпусу апарату. Відзначається, що він оснащений власною системою лінз, але поки що невідомо, чи можна буде використовувати камеру як автономну.
Vivo розробила смартфон зі знімною селфі-камерою
Про наявність власної пам’яті, ISP та інших компонентів у складі фронталки вендор не повідомляє.
Чи працює vivo над впровадженням нової технології в комерційні пристрої, і як скоро на ринку може з’явитися смартфон з подібним модулем камери – невідомо.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас