Toyota представила дві спецверсії пікапа Hilux (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota представила дві спецверсії пікапа Hilux (фото)

Технології&Авто
814
Марка Toyota представила відразу дві спецверсії пікапа Hilux для Таїланду.
Обидві модифікації називаються Revo GR Sport, але якщо в одній з них пікап отримав зменшений кліренс, потужні гальма, а також розвинений аеродинамічний обвіс, то друга версія підготовлена для подолання бездоріжжя.
Спортивний пікап Hilux Revo GR Sport відрізняється оригінальним переднім бампером з характерними закінченнями, які імітують аеродинамічні елементи, а також накладками на пороги і дифузором, розташованим на задньому бампері. Також новинка має 17-дюймові колісні диски, пофарбовані в чорний колір, на які натягнуті чисто асфальтові шини. У салоні новинки знаходяться сидіння з розвиненою бічною підтримкою і інтегрованими підголівниками, а також спортивне кермо з «нульовою» міткою.
Toyota представила дві спецверсії пікапа Hilux (фото)
Кліренс «спортивного» Hilux зменшили на 23 мм. Пікап оснащується більш потужними гальмівними механізмами з супортами червоного кольору. Такий автомобіль в Таїланді будуть комплектувати 2,8-літровим дизельним агрегатом потужністю 204 к.с. і 500 Нм крутного моменту, 6-діапазонною АКПП і заднім приводом.
Toyota представила дві спецверсії пікапа Hilux (фото)
При цьому системою повного приводу за замовчуванням оснастять другу позашляхову версію Hilux Revo GR Sport. Крім цього, вона обзаведеться посиленою підвіскою з новими амортизаторами і ресорами, захистом днища і 18-дюймовими колісними дисками. Силовий агрегат у другій модифікації – той же самий, що і у «спортивного» виконання.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас