Німецький лоукостер з вересня розпочинає польоти в Київ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький лоукостер з вересня розпочинає польоти в Київ

Фондовий ринок
1155
Німецький лоукостер Eurowings (дочірня компанія Lufthansa) з 1 вересня почне виконувати польоти за маршрутом Дюссельдорф — Київ (аеропорт «Бориспіль»).
Польоти здійснюватимуться на літаках Airbus A319 тричі на тиждень — по понеділках, середах і п’ятницях.
Пише avianews.
Перевізник уріже норму провезення ручної поклажі за найдешевшими квитками за тарифом Basic. Зараз при купівлі таких квитків можна брати на борт один предмет з габаритами до 55×40×23 см і вагою до 8 кг, але при бронюванні з 31 серпня ці розміри будуть урізані до 40×30×25 см, а за взяття з собою сумки в межах попередніх габаритів доведеться платити від 10 євро.
Пасажири, які докуплять друге місце ручної поклажі з більшими габаритами, отримають також послугу пріоритетної посадки, тобто зможуть зайти на борт літака одними з перших, що гарантує швидке і легке розміщення речей.
Введення нових правил авіакомпанія пояснила бажанням знизити зайнятість багажних полиць в салонах, що має прискорити посадку і висадку пасажирів. Зараз, якщо в салоні закінчується місце, велика ручна поклажа прямо на борту літака реєструється і перевозиться як багаж, однак це може призводити до затримок рейсів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас