У TikTok з'являться ефекти доповненої реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У TikTok з'являться ефекти доповненої реальності

Технології&Авто
202
Facebook і Snap пропонують інструменти, які дозволяють розробникам створювати функції доповненої реальності. Тепер TikTok хоче зробити аналогічний сервіс. Нещодавно компанія запустила новий набір творчих інструментів під назвою Effect Studio, який зараз перебуває на стадії закритого бета-тестування.
На новому вебсайті під назвою Effect House TikTok пропонує зацікавленим розробникам підписатися на ранній доступ до Effect Studio. У наданій формі розробники повинні вказати своє ім’я, адресу електронної пошти, інформацію про обліковий запис TikTok, назву компанії, яку вони представляють, а також інформацію про досвід у створенні ефектів доповненої реальності і приклади своїх робіт.
На сайті також запитується, яку ОС розробники використовують на своєму робочому комп’ютері: macOS або Windows, і чи будуть вони тестувати Effect House для робочих або особистих цілей.
TikTok підтвердила, що веб-сайт Effect House був запущений раніше в серпні, але проєкт ще перебуває на ранніх стадіях тестування і поки що доступний лише в декількох регіонах. Компанія не повідомляє, коли нові інструменти стануть доступні для широкого кола користувачів. TikTok характеризує Effect Studio як експеримент і додає, що не всі експериментальні сервіси вдається в результаті запустити.
Експерти припускають, що запуск набору інструментів для AR зробить TikTok ще більш конкурентоспроможним на тлі галузевих конкурентів, які покладаються на творчі спільноти для розширення наборів функцій своїх додатків.
В останні пару років TikTok інвестувала в створення інструментів для більш тісної інтеграції сторонніх сервісів з її додатком. Однак тепер компанія працює над створенням інструменту, який привнесе новий досвід використання безпосередньо в її ключовий додаток.
Відзначається, що TikTok Effect Studio не призначена для використання зі сторонніми додатками. TikTok заявляє, що завжди думає про нові способи принести користь спільноті і збагатити досвід використання фірмового відеосервісу.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас