Колишній топменеджер НБУ став членом правління Ощадбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишній топменеджер НБУ став членом правління Ощадбанку

Казна та Політика
503
Колишній директор департаменту фінансового контролінгу Національного банку України Олег Стринжа став членом правління державного Ощадбанку.
Про це повідомила пресслужба Ощадбанку.
Згідно з повідомленням, наглядова рада Ощадбанку призначила переможця конкурсу Олега Стринжу членом правління Ощадбанку, відповідальним за фінансовий блок. Його кандидатуру погодив НБУ. Стринжа почне роботу на новій посаді з 1 вересня 2021 року. Його контракт розрахований на 5 років.
Зазначається, що Стринжа закінчив Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка за спеціальністю «прикладна математика» та Київський національний економічний університет за спеціальністю «фінанси та кредит» у рамках магістерської програми «банківська справа». Здобув кваліфікацію магістра державного управління. Він також має більш ніж 25-річний досвід роботи у банківському секторі.
Понад шість останніх років Стринжа працював директором департаменту фінансового контролінгу НБУ та відповідав за планування, контроль та аналіз адміністративних витрат, а також за процеси фінансового прогнозування, підготовки управлінської фінансової звітності та управління власним капіталом НБУ.
У пресслужбі зазначили, що головними завданнями нового члена правління будуть запровадження функції управлінського обліку та модернізація функції управління фінансами Ощадбанку, що має на меті підвищення його ефективності та фінансової стійкості.
За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас