Spotify хоче запустити версію з HiFi-звуком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Spotify хоче запустити версію з HiFi-звуком

Технології&Авто
680
Раніше цього року Spotify оголосила, що буде випускати рівень аудіо високої роздільної здатності під назвою Spotify HiFi, але компанія не підтвердила конкретну дату випуску. Тепер просочилося відео, яке припускає, що запуск HiFi може бути неминучим.
HiFi — це відповідь Spotify на зростаючий попит на аудіо високої роздільної здатності або без втрат. Звук без втрат за якістю ближчий до оригінальних музичних записів, а це означає, що слухачі зможуть чути більшу глибину і ясність на цьому новому рівні в порівнянні з тим, що вони отримують від безкоштовної версії Spotify або Spotify Premium. Відео, яке вперше було опубліковано на Reddit користувачем Nickx000x, підписано: «Ось короткий огляд майбутнього процесу адаптації Hi-Fi після зміни додатку».
Відео пропонує те, що по суті є екскурсією по Spotify HiFi. Воно починається з зеленого логотипу HiFi, а потім переходить до екрану з написом «Ласкаво просимо в найкращий спосіб слухати музику на Spotify». Відповідно до цієї сторінки, як тільки ви отримаєте доступ до Spotify HiFi, будуть завантажені високоякісні пісні, а ваші налаштування звуку будуть налаштовані автоматично.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас