Microsoft 365 припиняє підтримку Internet Explorer 11 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft 365 припиняє підтримку Internet Explorer 11

Технології&Авто
389
Як зазначалося ще восени 2020 року, програми і служби Microsoft 365 більше не будуть підтримувати Internet Explorer 11 (IE11). Це означає, що у вас може бути погіршена робота або вони не зможуть підключитися до цих програм і служб, використовуючи IE11. Компанія обіцяла забезпечити плавне завершення підтримки.
Для зв’язку та оповіщення користувачів про майбутні зміни, як-от відключення додатка або служби та / або перенаправлення, використовуватимуться банери.
Зміни щодо підтримки Internet Explorer 11, що почалися 17 серпня:
  • Outlook Web App: користувачі, що входять в систему з обліковим записом AAD, отримають всі можливості, але не отримають нових функцій в майбутньому. Користувачі, що входять в систему з обліковим записом Microsoft (MSA), будуть перенаправлені в Outlook Web App Light.
  • Можливості SharePoint’s Open with Explorer і View в File Explorer в IE11: Ці функції існують тільки в IE11, і хоча деякі клієнти можуть продовжувати їх використовувати, вони залишаться в режимі обслуговування. Microsoft рекомендує перейти на Microsoft Edge і OneDrive Sync для кращої взаємодії і скоро додасть функцію перегляду в провіднику в сучасній бібліотеці документів SPO в Microsoft Edge (подробиці будуть пізніше).
Хоча програми та служби Microsoft 365 більше не підтримують Internet Explorer 11, настільний додаток залишиться браузером, підтримуваним Microsoft до 15 червня 2022 року. Після цієї дати він перестане працювати і не буде підтримуватися в деяких версіях Windows. 10.
За матеріалами:
Pingvin Pro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас