Блокчейн-платформа PolyNetwork запропонувала роботу хакеру, який її зламав — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Блокчейн-платформа PolyNetwork запропонувала роботу хакеру, який її зламав

Технології&Авто
307
Платформа PolyNetwork, що стала жертвою «найбільшої в історії» крадіжки криптовалют, запропонувала роботу хакеру, який «задля забави» вивів з неї токени на суму більше ніж $ 600 млн.
Платформа PolyNetwork запропонувала хакеру, який вивів з неї понад $ 600 млн в криптовалютах, посаду «головного радника з безпеки», пише Bloomberg. Раніше компанія заявляла, що виведена сума — «найбільша» з вкрадених в історії децентралізованих фінансів.
PolyNetwork стала називати свого зломщика містером «Білий капелюх» — цей термін використовується для хакерів, які знаходять уразливості і попереджають компанії про необхідність їх виправити.
«Щоб висловити нашу подяку і закликати містера „Білий капелюх“ продовжувати робити свій внесок у розвиток безпеки в світі блокчейна разом з PolyNetwork, ми сердечно запрошуємо його стати головним радником з безпеки», — йдеться в заяві компанії.
При цьому платформа зазначила, що не планує притягати хакера до відповідальності, бо впевнена, що він «негайно поверне повний контроль над активами PolyNetwork і її користувачам».
За матеріалами:
Forbes
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас