Мінекономіки розробило дорожню карту реформування Держпраці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономіки розробило дорожню карту реформування Держпраці

Казна та Політика
247
Мінекономіки розробило дорожню карту реформування Держпраці. Буде здійснена структурно-організаційна реформа робочих органів, яка дозволить оптимізувати роботу служби.
Про це заявив перший віце-прем’єр — міністр економіки Олексій Любченко.
«Ключова місія Держпраці – це належним чином оформлена, захищена та безпечна праця. Це про конкуренцію та легальний бізнес, інвестиційну привабливість, збільшення кількості продуктивної зайнятості, забезпечення гідних умов праці для всіх. Це впевненість наших громадян у завтрашньому дні та захисті своїх трудових прав», — заявив Любченко.
«Буде здійснена структурно-організаційна реформа робочих органів, яка дозволить досягти синергетичного ефекту та оптимізувати роботу служби. Паралельно з цим буде продовжуватися робота з фокусом на посиленні превентивних заходів з охорони праці, дерегуляції, удосконаленні трудового законодавства, зміні підходів оцінювання результативності роботи, викоріненні корупції, діджиталізації всіх процесів діяльності», — додали в уряді.
«Головне — нам треба змінити принципи роботи та підходи з оцінки результатів. Буде розроблена єдина матриця оцінки діяльності Держпраці за даними, які надаватиме не лише служба, а й з урахуванням макроекономічних даних, інформації податкової служби, служби зайнятості. Це дозволить бачити об’єктивну ситуацію з зайнятістю та покращувати її. Одночасно маємо удосконалюватися у бік дерегуляції – змінювати законодавство у бік полегшення роботи бізнесу там, де це можливо», — сказав міністр.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас