АРМА розшукало активи та фінансові зобов’язання на 7,4 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АРМА розшукало активи та фінансові зобов’язання на 7,4 млрд грн

Казна та Політика
264
Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, розшукало майна, активів та фінансових зобов’язань на 7,4 млрд грн.
За даними АРМА, в результаті опрацювання звернень від правоохоронних органів, за 7 місяців року агентство розшукало майже 8,5 тис. одиниць майна.
Із них: понад 4,6 тис. земельних ділянок, 2,6 тис. об’єктів житлової та нежитлової нерухомості, 517 одиниць іншого майна (товарів), 378 одиниць с/г техніки з комплектуючими, 198 майнових прав інтелектуальної власності, 61 автомобіль, 56 одиниць с/г продукції, 35 одиниць морського/річкового транспорту, 21 одиниця нематеріальних активів та 3 одиниці авіаційного/повітряного транспорту.
Фахівці АРМА також розшукали частки у статутних капіталах, цінні папери, грошові кошти та фінансові зобов’язання загальною вартістю близько 7,4 мільярда у гривневому еквіваленті.
Загалом за 7 місяців року до АРМА надійшло 1871 звернення стосовно здійснення заходів з виявлення та розшуку активів, зокрема від Національної поліції, органів прокуратури, Державної фіскальної служби, Державного бюро розслідувань, Служби безпеки України, Національного антикорупційного бюро та правоохоронних органів іноземних держав. За аналогічний період 2020 року АРМА отримало 1464 звернення.
Інформацію про розшукані активи агентство надало правоохоронним органам, які в ході розслідування кримінальних проваджень можуть накласти арешт на ці активи та передати їх в управління АРМА для фізичного збереження або збереження економічної вартості.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас