«Нафтогаз» за 15 років інвестував у видобуток вуглеводнів у Єгипті $580 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нафтогаз» за 15 років інвестував у видобуток вуглеводнів у Єгипті $580 млн

Фондовий ринок
826
НАК «Нафтогаз України» за 15 років інвестував у видобуток концесійних нафтогазових ділянок вуглеводнів у Єгипті близько $580 млн.
Про це повідомив перший заступник голови правління компанії Сергій Перелома на своїй сторінці у Facebook.
«Ми і надалі плануємо розвивати цей напрямок та, відповідно, збільшувати обсяг видобутку вуглеводнів», – написав він.
За його словами, спільна компанія НАК та Egyptian General Petroleum Corporation (EGPC) – Petrosannan Company – поточного року змогла суттєво збільшити видобуток вуглеводнів на території Alam El Shawish East Western Desert. Зокрема, розпочато роботи з підвищення вилучення вуглеводнів шляхом заводнення нафтового покладу одного з основних родовищ, проведено інтенсивну кампанію з капітального ремонту свердловин, досягнуто значних результатів під час робіт із гідророзриву пластів (ГРП).
«Шукаємо шляхи не лише для збільшення видобутку нафти та газу, а й нові можливості для їх подальшого транспортування», – уточнив Перелома.
Він також повідомив, що Petrosannan Company надала єгипетській коптській церкві в мухафазі Асьют геологічні дані, які допоможуть пробурити нові свердловини для забезпечення господарств прісною водою.
Як повідомлялося, «Нафтогаз» реалізує проєкти з видобутку вуглеводнів на території Alam Еl Shawish East у Західній пустелі й територіях South Wadi El Mahareeth та Wadi El Mahareeth в Східній пустелі Єгипту. Першу концесійну угоду на розвідку та розробку родовищ нафти та газу на східній території блоку Alam El Shawish East між «Нафтогазом» та EGPC було укладено в грудні 2016 року.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас