Черговий об’єкт ДП «Укрспирт» приватизовано на онлайн аукціоні за 1,65 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черговий об’єкт ДП «Укрспирт» приватизовано на онлайн аукціоні за 1,65 млн грн

Казна та Політика
450
17 серпня відбувся онлайн-аукціон з приватизації групи інвентарних об’єктів ДП «Укрспирт», що знаходяться у селі Чистилів Тернопільської області, за результатами якого до держбюджету мають надійти 1,65 млн грн.
Про це повідомляється на сайті Фонду держмайна (ФДМУ).
За право власності на відкритих торгах змагалися 11 учасників, які збільшили ціну у 4,2 раза зі стартових 394 800,56 грн до 1 650 001 грн.
Об’єкт складається з декількох активів, а саме: цех розливу, сортувальне, напірно-фільтрувальне, купажне і водопідготовче відділення.
Після підписання протоколу про результати аукціону, укладання договору купівлі-продажу та проведення повного розрахунку процес приватизації групи інвентарних об’єктів в селі Чистилів вважатиметься офіційно завершеним.
У разі, якщо переможець аукціону відмовляється підписувати протокол, сплачений ним гарантійний внесок у розмірі 39 480,06 грн буде перераховано до держбюджету, а право на підписання протоколу та укладання договору перейде до учасника, посівший друге місце. Якщо ж і учасник, який зайняв друге місце, відмовиться від купівлі, то об’єкт буде повторно виставлений на аукціон.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас