Розкрадання на дорогах: до чиновників Солом'янського району прийшли з обшуками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розкрадання на дорогах: до чиновників Солом'янського району прийшли з обшуками

Казна та Політика
436
У Києві проходять обшуки у справі про розкрадання коштів на ремонті асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів у Солом’янському районі столиці.
Про це повідомляє Київська міська прокуратура у Телеграмі.
Солом’янська окружна прокуратура Києва спільно з головним управлінням контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ та СВ Солом’янського УП ГУ Нацполіції в м. Києві проводять слідчі дії в рамках кримінального провадження за фактом розкрадання коштів, виділених на капітальний ремонт доріг (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).
Згідно з матеріалами слідства, службові особи управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської райдержадміністрації уклали договори з підприємством про капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів на території району.
Після закінчення робіт були складені та підписані акти приймання виконаних робіт, на підставі яких управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської РДА перерахувало кошти підприємству. При цьому керівник підрядної організації до даних актів вніс відомості із завищенням обсягів та вартості виконаних робіт.
Згідно з висновком експерта, сума збитків, завданих місцевому бюджету, становить майже 1,3 млн грн.
Сьогодні на підставі ухвал суду за місцем проживання осіб, які можуть бути причетними до вчинення кримінального правопорушення, проводяться обшуки.
За результатами проведення слідчих дій буде дана правова оцінка діям службових осіб управління житлово-комунального господарства та будівництва, яке є замовником вказаних робіт.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас