Новий керівник Укрзалізниці вирішив продати частку в бізнесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий керівник Укрзалізниці вирішив продати частку в бізнесі

Фондовий ринок
815
Олександр Камишін, в.о. голови правління АТ Укрзалізниця, продає частку в інвесткомпанії Фортіор Капітал своєму бізнес-партнеру. Решту бізнесів передає в управління.
Про це стало відомо НВ Бізнес.
Так, у четвер, 12 серпня 2021 року Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку погодила збільшення частки Миколи Нестеренка в ТОВ КУА Фортіор Капітал до 100%. Єдиним партнером Нестеренка в цій компанії був Камишин, якому належало 49,5% статутного капіталу. Камишин був керуючим партнером цієї інвесткомпанії.
Крім того, минулого тижня під час зустрічі з журналістами, він заявив, що свої інші активи передасть в незалежне управління. Це Grano Group (займається вирощуванням зернових і олійних культур, а також молочним тваринництвом.), фонд AgTech Farm, що інвестує в аграрні стартапи, та аграрний медіабізнес Latifundist Media переходять в незалежне управління. Цю інформацію підтвердили джерела НВ Бізнес в оточенні в.о. голови правління УЗ.
До призначення в Укрзалізицю Камишин був радником міністра інфраструктури Олександра Кубракова.
Кубраков в середині липня також заявив, що продає свою частку в бізнесі. У 2019 році міністр передав свою частку в групі компаній в управління.
«В кінці 2020 року я прийняв рішення продати свою частку в бізнесі. Підготовка до угоди тривала кілька місяців і нарешті була завершена. Всі результати відповідних угод будуть задекларовані», — заявив міністр в липні.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас